Eros-Center gegen unkontrollierte Prostitution in Griechenland?

17. April 2012 / Aktualisiert: 30. April 2017 / Aufrufe: 1.185

Σημειώσεις:

Όλοι οι υπολογισμοί που έχουν γίνει, βασίζονται στα επίσημα στοιχεία και σε μελέτες και έρευνες που έχουν δημοσιοποιηθεί από εγκεκριμένους φορείς π.χ.Stop Now – ΚΕΔΕ (Γρηγ. Λάζου, Μ. Ζάννη 2002) Durex, IBIS World(2007), Media Services, EΣΥΕ. Σας αναφέρουμε εδώ τις παραδοχές που έχουν γίνει για τους υπολογισμούς. 25.000 παράνομες πόρνες

Η πορνεία χωρίζεται σε τρείς κατηγορίες: την χαμηλή, την μέση και την πολυτελείας. Το πορνικό μίσθωμα (ταρίφα) κυμαίνεται από 25 € – 60 € για τους οίκους ανοχής, από 100 € – 400 € για επίσκεψη κατ’οίκον και από 1.000 € – 3.000 € για την πορνεία πολυτελείας. Στους υπολογισμούς μας παίρνουμε ως μέσο πορνικό μίσθωμα το ποσό των 50 €, μέσος όρος πελατών ανά ημέρα: 10 πελάτες, και 25 εργάσιμες κάθε μήνα. Κάθε εκδιδόμενη καταβάλλει στο ασφαλιστικό ταμείο 360 € μηνιαία Κάθε εκδιδόμενη απασχολεί από ένα άτομο και καταβάλλει για αυτό 360 € μηνιαία στο ασφαλιστικό ταμείο

Κρίνω σκόπιμο να σας αναφέρω με λίγα λόγια την ιστορία αυτής της ιδέας.

Η αρχή για την υλοποίηση αυτής της ιδέας ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια. Η αιτία για την δημιουργία αυτής της ιδέας είναι η απέχθεια που έχω για κάθε παράνομη δραστηριότητα και ειδικά για την παράνομη εκμετάλλευση και εμπορία ανθρώπων.

Η προϋπηρεσία μου και η εμπειρία μου(επισυνάπτω βιογραφικό) εγγυάται την ορθή λειτουργία των μονάδων αυτών ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Όπως θα δείτε έχουμε κάνει πλήρη μελέτη (την οποία θα σας παρουσιάσω), μεριμνώντας για κάθε λεπτομέρεια και έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που θα στελεχώσουν κάθε καίρια θέση στο όλο «οικοδόμημα».

Σίγουρα θα απορείτε για την καθυστέρηση στην υλοποίηση αλλά θα πρέπει να σας αναφέρω πως όλη η καθυστέρηση στην υλοποίηση οφείλεται στο ότι θέλουμε να υλοποιήσουμε μια νόμιμη επιχείρηση και όχι ένα από τα χιλιάδες παράνομα πορνεία. Στην περίπτωση αυτή (του παράνομου) ξέρετε ότι είναι θέμα λίγων ημερών για να το ολοκληρώσει κάποιος, διότι έχει την «ευλογία» και την «συμπαράσταση» του διεφθαρμένου συστήματος.

Αυτό το σύστημα (που ευνοεί την δημιουργία των παράνομων πορνείων) μαζί με την έλλειψη αποφασιστικότητας εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι το μόνο εμπόδιο στην υλοποίηση της ιδέας μας. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε ακάθεκτοι και αφοσιωμένοι στην ιδέα μας και στην ηθική μας. Νομίζω όμως πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου-παράλληλα με την τεράστια ανάγκη των Δήμων για ρευστό – να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του project άμεσα και ταυτόχρονα σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχουν κατατεθεί αιτήσεις στους πιο κάτω Δήμους:

  • Θεσσαλονίκης
  • Θέρμης
  • Ωραιοκάστρου
  • Εχεδώρου
  • Αθηνών
  • Λάρισας
  • Ν. Μουδανιών

Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους Δήμους της Χώρας, λόγω του «Καλλικράτη» και των τεράστιων ελλειμμάτων που έχουν στα ταμεία τους. Κατανοούμε ότι όλα τα στελέχη κάθε Δημοτικής αρχής «πνίγονται» από το τεράστιο φορτίο και τις αμέτρητες ευθύνες που έχουν αναλάβει. Ξέρουμε ότι λειτουργούν μέσα σε μια σύγχυση και σε ένα πανικό.

Εξαιτίας αυτών των συνθηκών όμως, δεν μπορούν να δούνε ότι η δικιά μας πρόταση, είναι ένα μέρος της λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για όλους τους λόγους που σας έχω ήδη αναφέρει αλλά και διότι κάθε EROS CENTER αποτελεί μια πολύ μεγάλη πηγή εισοδήματος ΕΙΔΙΚΑ για τους Δήμους που θα τους αδειοδοτήσουν-φιλοξενήσουν.

Ελπίζουμε στην συμπαράστασή σας και στην θετική επιρροή σας προς τους Δήμους.

Με εκτίμηση
Τρύφων Τσουφιάνης

Artikel weiterlesen: Seite 1 Seite 2 Seite 3

KategorienMeinungen
Tags: ,
Kommentare sind geschlossen